Ramowy program przeglądu

( godziny oceny poszczególnych rubryk mogą ulec zmianie ) 

              18.09.2020 wieczorem- IBOP 

IBOP test (Cat.61-63)

 

            19.09.2020 Przegląd koni fryzyjskich

8:00-9:00 Mierzenie i chipowanie koni

9:15 Rozpoczęcie oceny koni

9.15  Rubryka 1, Ogierki (Cat.nr 1-10)- 55 min

10.10 Wybór Najlepszego Źrebaka Ogierka 2020

10.15 Rubryka 2, Klaczki (Cat.nr 11-19)- 50 min

11.05 Wybór Najlepszego Źrebaka Klaczki 2020

11.10 Wybór Championa Polski Żrebiąt 2020 - 10 min

11.20 Rubryka 19, Ogiery VB Ster z pozwoleniem na krycie (Cat.nr 54-56) -20 min

11.40 Rubryka 16, Dwuletnie Ogiery (Cat.nr 49)- 5 min

11.45 Rubryka 3, Roczne Klacze (Cat.nr 20-21)- 15 min

12.00  Wybór Championa Polski Młodych Koni- 10 min

12.10 Rubryka 5, Klacze Vb 4-letnie i starsze ( Cat.nr 22-25)- 40 min

 

12.50 Przerwa  -40 min 

 

13.30 Rubryka 6, Klacze Vb 3-letnie ( Cat.nr 26-38)- 110 min

15.20 Rubryka 7, Klacze Stb 4-letnie i starsze (Cat.nr 39-43)- 30 min

15.50 Rubryka 9, Klacze Stb Ster od 7 lat ( Cat nr 44-45)- 15 min

16.05 Rubryka 12, Wałachy vb 3-letnie i starsze (Cat nr 46-47)- 20 min

16.25 Rubryka 13, Wałachy Rb 4-letnie i starsze (Cat nr 48)- 20 min

16.45 Rubryka 17, Ogiery VB (Cat.nr 50-53)- 40 min

17.30 Losowanie Bezpłatnej Stanówki ogierem z Stal de Mersken

17.40Wybór Championa Koni Dorosłych

  1. 45Wybór Championa i V-ce Championa Polski 2020

18.00 Zakończenie przeglądu

kon