|
Ogloszenie juz wrzucam na forum, ale nie jest to na razie pilne, poniewaz stajnia na razie jest w trakcie budowania i nie wiemy ile to jeszcze potrwa.
Przyjme lub za nie wielka oplata kuca szetlandzkiego, miniszetlanda ogiera/walacha jako towarzysza ( i czasami na oprowadzanie malych dzieci) dla mojego ogierzego (jeszcze) 2 latka w razie gdyby zachcialo mi sie jechac w teren na moim starszym walachu. Stajnia drewniana pod domem, 0.5 ha ma wybieg, jednak mamy mozliwosc (zyczliwi sasiedzi) korzystania z innych, wiekszych lak. Sama jestem osoba dorosla, odpowiedzialna, absolwentka tech. hod. koni i instr. rek. ruch o spec. j. k. moim priorytetem jest dobro zwierzat wiec uwazam, ze kucykowate nie bedzie mialo zle. Stajnia buduje sie na spokojnym osiedlu na zachodzie Wroclawia, zadnego pensjonatu, szkolki. Chce strwożyć polnaturalne warunki, takie jakie obecnie ma moj starszy kon i na zdrowie nie narzeka. wiecej info na pw
_________________ "I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu." Paulo Coelho "Alchemik"
moje fryziaste marzenie wreszcie sie spelnilo!!!
|